OPPSTART AV RO- OG SEILSESONG 2013

Gyda er vårt nye vikingskip som ble ferdigstilt og døpt i 2012, det er gjort klart for seisesongen. Det er seiling hver torsdag sommeren igjennom.

For seiling med Gyda kan medlemmer og andre interesserte være med på hver torsdag i sesongen. Frammøte er klokka 18.00 på Yachtsenteret i Bangarvågen på Hundvåg.

For å kunne seile denne båten må det være minimum 4 mann eller kvinner. For at ingen skal møte og kanskje måtte gå ”tomhendt” hjem, vil vi henstille på det sterkeste at de som vil seile tar kontakt med Hans Martin Aukland på tlf. (sms) 96623380 eller mail: hansi@lervig.no.. Du kan også kontakte Jakob Østbø på tlf. 91167726 eller mail jackob.ostbo@getmail.no. Du vil da motta en sms senest onsdag med beskjed hvis det blir seiling.

Robåtene er klargjort og klare for bruk. Roing foregår hver tirsdag og oppmøtetid og sted er det samme som for seiling. Sesongstart  for roing var den 30.4.

Kontaktpersoner for roing er Anne Bru, tlf. 90844739 – mail anne.bruu@gmail.com eller Johan G. Gunnarsson, tlf 47682983 – johanng.gunnarsson@gmail.com.

Man er ikke avhengig av et minimum av deltakere for å ro. Så hvis du har lyst til å ro enten tradisjonsbåter, scullere eller virus til å møte er det bare å møte i Bangarvågen tirsdager kl. 18.00.

Dager det er verd å merke seg allerede nå er:

Den 2.6. kan dere være med på rotur rundt Byøyene. Dagen blir avsluttet med pizza og en god drøs i båthuset til Torgeir. De som har lyst til å være med på Vikingfestivalen på Avaldsnes, må sette av helgen 6.-9.6., og 14.6.-16.6. er det trebåtfestival på Nesstrand.

Vil du ha mer informasjon om klubben kan du også gå inn Facebook..

HJERTELIG VELKOMMEN TIL BÅDE ROING OG SEILING OG ANDRE ARRANGEMENT SOM FRISTER

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>